Mini-Workshop

Mini-workshop voor 1 persoon.

Eén van mijn opdrachtgevers bracht me op het idee van een mini-workshop. Door een operatie kon een manager niet deelnemen aan de Workshop Leiderschap in balans en dat vonden we beiden jammer. De volgende workshop was pas weer in oktober en dat was te ver weg. Zij opperde toen het idee van een mini-workshop van 3 uur voor 1 persoon.

In de ochtend van 9.30 tot 12.30 vond deze mini-workshop plaats. Het was een groot succes en het gaf me veel energie en plezier om te doen. Mijn coachee kreeg zoveel nieuwe inzichten over zijn gedrag en zijn leven en had veel geleerd in 3 uur dat hij besloot een coachingstraject te gaan volgen bij mij.

In de mini-workshop gaan we direct oefenen met je vragen over je werk en wisselen we dit af met het gesprek over je achtergrond. We gaan gelijk aan de slag met je zithouding en je stem. Het is een versnelde aanpak waarbij het een combinatie is van je intake en  je eerste coachingsgesprek.

Heb jij nou ook zin om zo’n mini-workshop te doen, bel of mail me dan even, 06-51618651 of truus@dekkersdevelopment.nl en dan gaan we met veel plezier aan de slag!

De mini-workshop is een ochtend of middag van 3 uur en vindt plaats in Den Haag.

Kosten zijn € 254 exclusief 21% BTW.