Boek Succesvol coachend leidinggeven

Loop jij ook weleens tegen je grens op? Je dringt niet echt door tot je medewerker of je wilt steviger staan in 
je MT? In dit boek vind je jouw antwoorden op jouw vraag.

Hoe krijg je als leidinggevende, professional, ondernemer en coach meer balans tussen je harde en zachte kwaliteiten?

Ben je in staat daar tussen te schakelen als dat nodig is in een bepaalde situatie? Het leiderschapsmodel dat in dit boek centraal staat, bestaat uit zes harde en zachte kwaliteiten, die nodig zijn om goed te functioneren in je werk en succesvol je leiderschap neer te zetten. Deze zes dimensies van leiderschap bestaan uit sets van tegenovergestelde kwaliteiten, zoals bijvoorbeeld daadkracht en soepelheid of controle en loslaten.

Waar plaats je jezelf op dit moment op elk van de zes dimensies? En hoe ontwikkel je de kwaliteiten die minder ontwikkeld zijn? Als je hiermee aan de slag gaat, kan er geleidelijk meer balans ontstaan tussen je harde en zachte kwaliteiten. Ook ben je dan in staat gemakkelijker de kwaliteit in te zetten die een bepaalde situatie van je vraagt.

Een concreet en inspirerend boek met veel praktijkvoorbeelden, vragen en tips, dat geschreven is vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring. Ook erg handzaam en duidelijk.

Mijn boek is via SAAM Uitgeverij uitgegeven op 13 november 2015. Gebruik de bestelknop hieronder of deze link om mijn boek te bestellen! Klikken op de foto van mijn boek mag ook!

 

Een prachtig live review van mijn boek Succesvol Coachend Leidinggeven.

 
Bestel hier mijn boek

 

Ook is er een gratis inkijkexemplaar van mijn ebook “Succesvol Coachend Leidinggeven”. Deze kun je gratis downloaden door je naam en e-mail adres op te geven. Na registratie komt de download link onder het formulier.

  Je naam *

  Je email *

  Het boek is erg geschikt als relatiegeschenk voor managers en professionals in je bedrijf of organisatie. Vooral door de vorm en natuurlijk de inhoud! Bel of mail mij als je interesse hebt, dan kunnen we bij grotere aantallen een aantrekkelijke prijs afspreken.

  Boekrecensie | Herman Meijer

  Dit zijn mijn bevindingen:

  • Mooi uitnodigend exemplaar
  • Goed leesbaar en heerlijk ‘normaal’ geschreven
  • Geen moeilijke en ingewikkelde formules en teksten
  • Leest makkelijk weg
  • Rustige en overzichtelijke opmaak van de pagina’s
  • Prima inhoud waarin veel leidinggevenden zich zullen herkennen
  • Helder en duidelijk en vooral to the point

  Kortom:

  PROFICIAT!

  Boekrecensie | Sylvia Speekenbrink

  Met veel plezier heb ik dit boek over leiderschap gelezen. Het boek leest, in tegenstelling tot veel andere managementboeken gemakkelijk. Het model dat Truus Dekkers beschrijft is zeer herkenbaar en inspirerend: een goed leider gebruikt hoofd én hart! Kortom: een aanrader. En handig als praktisch naslagwerkje bij mij dagelijks werk als manager.

  Boekrecensie | Jennifer Schmidt

  Het boek ‘Succesvol Coachend Leidinggeven’ heeft me vele inzichten gegeven in mijn leiderschapskwaliteiten. De bewustwording van mijn kwaliteiten en hoe die verder te ontwikkelen. De gegeven tools uit het boek zijn voor mij goed hanteerbaar en toe te passen in het werkveld……..lees meer

  Boekrecensie | Peter Gerrickens

  De vraag die in dit boek centraal staat is: Hoe krijg je als leidinggevende, professional, coach of trainer meer balans tussen harde en zachte kwaliteiten van jezelf? Ik begrijp dat Truus Dekkers ervoor gekozen heeft de doelgroep voor dit boek af te bakenen, maar wij mij betreft had ze dat niet hoeven …….. lees meer

  Boekrecensie | Elsa Berentzen

  In dit boek geeft Truus Dekkers een handzaam en praktisch model om succesvol om te gaan met de tegenstellingen en eisen die leidinggevenden elke dag tegenkomen…… lees meer

  Boekrecensie | Dirk Boersma

  Iedereen kent dat wel de verschillen in reacties, die mensen bij je oproepen. En, niet alleen mensen trouwens, het kunnen net zo goed de omstandigheden zijn, die ervoor zorgen dat je blij, vrolijk of somber en chagrijnig bent. Je merkt….. lees meer