Recommendations

1
Truus Dekkers is prettige coach en een fijn persoon. Door snel te kunnen schakelen en mee te denken ziet ze het beste in je naar boven te halen. De combinatie van coachsessies en een tweetal trainingen heeft me meer balans, vertrouwen en bewustwording gegeven in het schakelen tussen mijn harde en zachte kwaliteiten. Bedankt voor dit mooie, doortastende en prettige traject. Het heeft mij de juiste tools gegeven waarmee ik verder kan.
2
Door in haar coaching de balans te creƫren tussen hoofd en daadkracht enerzijds en hart en gevoel anderzijds is Truus Dekkers in staat om zelfkennis en daarmee (persoonlijk) leiderschap naar boven te halen en te stimuleren. Dat doet zij als coach op een zeer professionele wijze, bevlogen en doortastend en vasthoudend, maar ook zeer integer.
3
Truus is een fijne coach. Na slechts 3 coachsessies en de training Leiderschap in Balans kan ik veel bewuster schakelen tussen gevoel en verstand, en tussen procesgericht en doelgericht. Het geleerde is zowel zakelijk als prive situaties goed te gebruiken.
4
Truus is een fantastische coach! Met een directe en persoonlijke aanpak kom je snel tot de essentie. Haar theorie over balans biedt veel flexibiliteit met diverse oefeningen wordt deze ook praktisch. Als startende leidinggever hebt ik een super eerste jaar gehad mede door de coaching van Truus.