Workshop leidinggeven

Workshop leidinggeven

Bij Dekkers Development kun jij terecht voor zowel een workshop leidinggeven als een workshop leiderschap in balans. Daarnaast kunt ook coaching en executive coaching met behulp van 1 op 1 sessies doen op het gebied van leidinggeven. De workshop van Truus Dekkers zien er als volgt uit:

Workshop Intuïtief leidinggeven

De hele dag bezig zijn met intuïtie. Hoe gebruik jij die bij jouw persoonlijke ontwikkeling? Hoe zet je die praktisch in bij allerlei leidinggevende situaties zoals gesprekken en overleggen? Jij gebruikt jouw intuïtie elke dag vaker dan je denkt. Het doel van deze workshop is om leiding te geven vanuit jouw eigen intuïtie. Hiermee zullen gesprekken meer diepgang hebben. Daardoor betere oplossingen vinden die afgestemd zijn op jouw medewerkers.

Workshop leidinggevenWat gaan we doen?

  • Wat is eigenlijk intuïtie en hoe werkt dat bij jou?
  • Welke mindset heb jij nodig?
  • Jij oefent een gesprek met de tips van mijn intuïtie stappenplan.
  • Hoe verdiep jij jouw leiderschap?
  • Waarom ontvankelijk en dankbaar zijn.
  • Hoe neemt jij in gesprekken jouw intuïtie mee?
  • Hoe kun jij jouw intuïtie effectief benoemen?

Workshop leiderschap in balans

Leiderschap gaat over weten wie jij bent en wat jouw werking is, aansturen, visie, in jouw autoriteit staan, coachen, benoemen van gevoel en proces, omgaan met emoties, tot de kern komen, afstemmen, schakelen tussen jouw kwaliteiten, kwetsbaar durven zijn. Jouw balans tussen harde en zachte kwaliteiten als manager, adviseur wordt ontwikkeld. Met als resultaat een succesvolle werking op de mensen in jouw werkomgeving die belangrijk voor jou zijn.

Doel

Jouw uitstraling als manager en professional effectiever en succesvoller maken. Jouw leiderschap ontwikkelen en neerzetten.

Voor de precieze datums en kosten van deze twee workshops neem contact op. Of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Contact