Workshop leiderschap

Workshop leiderschap

De kracht van Truus Dekkers is het coachen en inspireren van managers, teamleiders, directeuren, projectleiders, adviseurs en ondernemers om hun leiderschap succesvol neer te zetten. Hiervoor gebruikt ze verschillende methoden zoals bijvoorbeeld een workshop leiderschap. Volgens haar is er dan ook meer nodig dan alleen verbaal bezig zijn.

Niet alleen praten is voldoende voor resultaten bij het ontwikkelen van leiderschap. Voelen door doen gebeurt door simulaties, het concreet oefenen van werksituaties, en bodylanguage oefeningen. Tijdens zo’n oefening wordt er gestopt als jouw gedrag niet effectief en krijg jij feedback en tips om dit te verbeteren. Daarna wordt er weer opnieuw geoefend totdat jouw effectief gedrag laat zien. De oefening wordt succesvol afgesloten met nieuw gedrag en nieuwe mogelijkheden. Door te coachen naar de kern, jouw wezen, leggen we de mogelijkheid voor diepgaande verbeteringen open. Vandaar dat jij na afloop van een workshop opdrachten meekrijgt die zelfstandig uitgevoerd dienen te worden.

Workshop leiderschapLeiderschap in balans

Waar het in de workshop leiderschap van Truus Dekkers om draait is draagvlak creëren op gebied van wie jij bent, wat jouw werking is, jouw aansturing, jouw visie, jouw autoriteit.

Daarnaast nog coachen, benoemen van gevoel en proces, omgaan met emoties, tot de kern komen, afstemmen, schakelen tussen jouw kwaliteiten, kwetsbaar durven zijn. Wellicht dat je altijd al heeft willen inspireren, verbinden of loslaten? Deze kwaliteiten kunnen dan ook geleerd worden door de trainingen van Dekkers Development. Dus meld je aan voor een van de workshops: leiderschap in balans of intuïtief leidinggeven.

Een greep van de vragen die deelnemers stellen in de workshop.

– Effectiever coachen van medewerkers om ze te motiveren en te laten ontwikkelen.
– Jij wilt meer verdieping.
– Jij bent te aardig en wilt assertiever worden: meer aan het woord, meer invloed uitoefenen en meer aanwezig zijn.
– Jij wilt concreter en directer communiceren.
– Jij wilt sterker in jouw schoenen staan en jouw eigen koers volgen. Meer autonoom zijn.
– Meer daadkracht in jouw stijl van leidinggeven.
– Jij heeft last van spanning en weinig energie. Hoe ga ik daar beter mee om?

Contact


1 Comment

Zeer interessant, een workshop leiderschap – Zakelijk Blog

4 mei 2017 at 11:28 am

[…] enkele manager, teamleider of directeur kan zonder een workshop leiderschap. Hier kan ik als manager over meepraten. Ondanks ik al jaren dit vak uitoefen, leer ik er elke dag […]