Manager coach

Manager coach

Bij Dekkers Development kun jij als business unit manager, directeur, HR manager en andere hogere managementpositie terecht voor coaching, workshops en advies. Truus Dekkers is in de meeste gevallen jouw manager coach. Velen maakten al gebruik van haar diensten. Om een goed beeld te krijgen, zullen hieronder enkele recensies volgen.

Recensies

Manager coach

“Truus Dekkers is prettige coach en een fijn persoon. Door snel te kunnen schakelen en mee te denken zal ze het beste in je naar boven te halen. De combinatie van coachsessies en een tweetal trainingen heeft me meer balans, vertrouwen en bewustwording gegeven in het schakelen tussen mijn harde en zachte kwaliteiten. Bedankt voor dit mooie, doortastende en prettige traject. Het heeft mij de juiste tools gegeven waarmee ik verder kan.”

“Door in haar coaching de balans te creëren tussen hoofd en daadkracht enerzijds en hart en gevoel anderzijds is Truus Dekkers in staat om zelfkennis en daarmee (persoonlijk) leiderschap naar boven te halen en te stimuleren. Dat doet zij als coach op een zeer professionele wijze, bevlogen en doortastend en vasthoudend, maar ook zeer integer.”

“Truus is een fijne coach. Na slechts 3 coachsessies en de training Leiderschap in Balans kan ik veel bewuster schakelen tussen gevoel en verstand, en tussen procesgericht en doelgericht. Het geleerde is zowel zakelijk als privé situaties goed te gebruiken.”

 Wat kun jij verwachten?

Bij Dekkers Development, krijg jij een manager coach die je helpt om jouw eigen doelen te bereiken. Dit aan de hand van concrete resultaten, zoals overtuigingskracht en autoriteit als projectleider en leidinggevende uit te stralen.

 Contact


1 reactie

Op zoek naar een manager coach – Linfo

29 mei 2017 om 11:46 am

[…] jij op zoek bent naar een manager coach, dan ben je bij Dekkers Development aan het juiste adres. Hier kunnen zowel de business unit […]