Executive training

Het doel bij Dekkers Development is om managers te trainen en te coachen om hun leiderschaptechniek te verbeteren. Daarnaast ondersteuning geven zodat deze persoon de juiste prioriteiten kan stellen. Zodat de manager deze vervolgens concreet kan maken en de juiste uitstraling heeft. Na zo’n executive training, ben jij in staat het gesprek met de medewerker te sturen en te bereiken wat jij wilt.

Voor business unit managers, directeuren, HR managers en andere hogere managementposities is het hebben van een externe mogelijkheid om te sparren met een tegenspeler van niveau van groot belang. Dit is iemand die weet wat er speelt in organisaties, daardoor een visie heeft en dit concreet kan omzetten naar jouw unieke persoon.

Ik help je graagExecutive training

De coach inspireert niet alleen maar legt ook een verbinding tussen jouw persoon en jouw positie. Tevens ook leiderschap te ontwikkelen van binnenuit met autoriteit en kwetsbaarheid. Af te stemmen op wie jij bent en op jouw medewerkers en collega’s. Jouw omgeving in balans te managen en ook los te laten. Inspiratie en bezieling zijn vanzelfsprekend onderdeel van jouw leven. Dan bent je bij Dekkers Development aan het juiste adres. Het hebben van invloed is veel succesvoller als jij zelf geїnspireerd bent in jouw werk. Kan ik de mensen om me heen voldoende inspireren? Dring ik echt door tot mijn medewerkers? Jij bent inspirerend als je vanuit jouw hart en ziel werkt. Zoals gezegd help ik je daar graag mee.

Contact

Op alle niveaus persoonlijk/mentaal, fysiek, strategisch en spiritueel. Een coach die vragen stelt, naar de kern gaat, confronteert, je raakt, grote lijnen aangeeft en vooral het proces creëert waarin jij antwoord vindt op jouw vragen. Neem contact met mij op via 06-51618651 of mail naar truus@dekkersdevelopment.nl voor het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek.

Contact