Executive management training

Heb jij als business unit manager, directeur, HR manager en andere hogere managementpositie behoefte aan een executive management training? Dan ben jij bij Dekkers Development aan het juiste adres. Sparren met een externe tegenspeler van niveau is van groot belang. Iemand die weet wat er speelt in bedrijven en organisaties, daardoor een visie heeft waar het naartoe gaat en dit concreet kan omzetten naar jouw unieke persoon.

Truus Dekkers is een coach die inspireert en de verbinding legt tussen jouw positie en jezelf als persoon zelf en die tevens te ontwikkelen. Daarnaast leiderschap te ontwikkelen van binnenuit met autoriteit en kwetsbaarheid. Dit vervolgens af te stemmen op jouw medewerkers en collega’s. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen je omgeving aansturen en het loslaten hiervan als manager.

Executive management trainingWees succesvol

Inspiratie en bezieling zijn vanzelfsprekend onderdeel van jouw leven. Als business unit manager, directeur, HR manager heb jij dan ook veel invloed in een organisatie. Echter het hebben van invloed is veel succesvoller wanneer jij zelf ook geïnspireerd bent in jouw werk. Dus door zelf dan ook mensen om je heen te inspireren of door te dringen tot jouw medewerkers. Dat is hetgeen wat ik je kan bieden.

Op alle niveaus

Op alle niveaus persoonlijk/mentaal, fysiek, strategisch en spiritueel. Een coach die vragen stelt, naar de kern gaat, confronteert, je raakt, grote lijnen aangeeft en vooral het proces creëert waarin jij antwoord vindt op jouw vragen. Er wordt duidelijk in kaart gebracht waarom jij gecoacht wilt worden en hoe dit coachingstraject eruit komt te zien. Jouw werk en carrière, jouw levensloop en andere issues die nu spelen komen uitgebreid naar voren.

Interesse? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek.

Contact

 


1 Comment

Een executive management training – Zakelijk Blog

4 mei 2017 at 11:43 am

[…] ik een executive management training heb gevolgd ben ik een ander persoon geworden. Vaak hoorde ik via via, dat mijn werknemers erg […]