Executive leadership development

Executive leadership development

Welkom bij Dekkers Development. Hier kunnen managers terecht voor coaching en workshops in het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten. Truus Dekkers, degene die de coaching en workshop verzorgt, ontwikkelde haar eigen leiderschapsmodel. Deze gaat over het kunnen schakelen tussen harde en zachte kwaliteiten in jouw werk. Haar visie over groeien en ontwikkelen draagt ze heel graag over. Executive leadership development speelt hier een belangrijke rol in.

Executive leadership developmentIk wil inspireren

Truus Dekkers houdt van creëren, zoals met beeldhouwen. Zij wil mensen inspireren in hun persoonlijke groei met coachen. Mensen die zich in hun werk willen ontwikkelen en succesvol willen zijn, help ik door op vele manieren een veilige setting voor ze te creëren. Hen het extra zetje te geven en te raken. Ik hou ook van het omgaan met de emoties die daarbij komen kijken en het verbinden van mensen met zichzelf en hun werk. In mijn coaching help ik je en jouw leidinggevende hun samenwerking te verbeteren, zodat de kwaliteiten van jou zich optimaal kunnen ontplooien.

Workshop Intuïtief leidinggeven 

Zoals gezegd kun jij bij Dekkers Development terecht voor verschillende workshops waaronder die van lntuïtief leidinggeven. Een workshop voor iedereen die gefascineerd is door dit thema en een stap wil zetten. 

Leidinggeven meer vanuit intuïtie en daardoor betere oplossingen vinden die afgestemd zijn op jouw medewerkers.

Wat gaan we doen?

– Wat is eigenlijk intuïtie en hoe werkt dat bij jou?
– Je leert welke mindset je nodig hebt.
– Jij oefent een gesprek met de tips van mijn intuïtie stappenplan.
– Je leert hoe je jouw leiderschap verdiept.
– Je leert hoe medewerkers dolblij zijn met jullie gesprekken.
– Waarom ontvankelijk en dankbaar zijn?
– Je bent je bewust hoe je in gesprekken jouw intuïtie mee neemt.
– Je leert jouw intuïtie effectief te benoemen.

Klik hieronder op het contactformulier, vul het in en ik bel je snel terug.

Contact