Coachingstraject

Leiderschap ontwikkelen betekent inspireren, aandacht geven en aansturen op echtheid en openheid. Ook hobbels nemen, jezelf en situaties onder ogen zien, nieuwe kwaliteiten ontwikkelen, effectief sturen van gesprekken met jouw medewerkers en in jouw eigen autoriteit gaan staan. En vooral natuurlijk genieten van jouw succes en eigen ontwikkeling. Dat is de kijk van Truus Dekkers op iemand die een leidinggevende rol bekleed in het bedrijfsleven. Uit ervaring weet zij dat sommige managers, projectleiders etcetera hier moeite mee hebben. Dit is dan ook de reden waarom jouw unieke kwaliteiten, talenten en zwakke punten het uitgangspunt vormen van het coachingstraject.

CoachingstrajectOntwikkel jezelf

Volgens Truus Dekkers is coaching een snelle manier om stappen in jouw ontwikkeling te maken. Welke vragen heb je nu als manager, projectleider of adviseur in jouw werk? Jezelf stimuleren om succesvoller en effectiever te zijn met jouw gedrag. Vooraf is het mogelijk de leiderschapstest te doen. Zo weet je welke kwaliteiten eruit springen en welke nog meer ontwikkeld kunnen worden.

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Tijdens dit gesprek vertelt jij welke coachingsvragen je hebt. Er wordt duidelijk in kaart gebracht waarom jij gecoacht wilt worden en hoe dit coachingstraject eruit komt te zien. Vragen rond jouw werk en carrière, jouw levensloop en andere issues die nu spelen komen uitgebreid naar voren. Een gesprek waarin jij wordt geraakt en duidelijk wordt of er een klik is tussen jouw en mij als coach.

Neem gerust contact op door op de button onderaan deze pagina te drukken. Je zult dan uitkomen bij het contactformulier. Wanneer je je gegevens achterlaat, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Telefonisch contact is ook mogelijk via het nummer 06-51618651.

Contact

 


1 reactie

Leidinggevende rol, geef je op voor het coachingstraject – Zakelijk blog

18 april 2017 om 9:48 am

[…] het moment dat ik het coachingstraject heb gevolgd, sta ik een stuk zekerder in mijn schoenen. Voorheen wilde ik nogal eens van mijn […]