Coachend leidinggeven

Bij Dekkers Development kun je terecht voor trainingen, coaching en advies voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit allemaal om de doelen te bereiken die jij belangrijk vindt. Je gaat concrete resultaten boeken, zoals bijvoorbeeld een goede dosis overtuigingskracht en autoriteit als manager of projectleider. Een coachingstraject in Coachend leidinggeven is een snelle manier om een sprong in jouw ontwikkeling te maken. Degene die jou hierbij begeleid is Truus Dekkers. Zij wordt ervaren als zowel een prettige coach en een fijn persoon. Door snel te kunnen schakelen en mee te denken zal ze het beste in je naar boven te halen. De combinatie van coachsessies en een tweetal workshops geeft je meer balans, vertrouwen en bewustwording in het schakelen tussen jouw harde en zachte kwaliteiten.

Coachend leidinggevenManager coaching

Bij Dekkers Development kun jij als business unit manager, directeur en andere hogere managementposities terecht voor coaching, workshops en advies. Truus Dekkers is in de meeste gevallen jouw manager coach. Velen maakten al gebruik van haar diensten omtrent coachend leidinggeven.

Verschillende niveaus

Op alle niveaus, waaronder persoonlijk/mentaal, fysiek, strategisch en spiritueel geeft Truus Dekkers trainingen, coaching en advies. Ze stelt de juiste vragen om zo eerder naar jouw kern te komen. In grote lijnen wordt er aangegeven wat je kunt verwachten. Samen wordt duidelijk in kaart gebracht waarom je gecoacht wilt worden en hoe dit coachingstraject eruit komt te zien. Er wordt een proces gecreëerd waarin jij antwoord vindt op jouw eigen vragen. Er is uitgebreid aandacht voor jouw werk en carrière, jouw levensloop en andere zaken die er momenteel spelen. 

Wanneer jij interesse hebt in een van deze diensten? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een kosteloos intakegesprek. Of klik op meer informatie en vul het contactformulier in. Dank je wel daarvoor!

Meer informatie