Coaching management

Coaching management

In 1991 werd het bedrijf Dekkers Development opgericht door Truus Dekkers. Zij ontwikkelde haar eigen leiderschapsmodel, deze gaat over over het schakelen tussen harde en zachte kwaliteiten in jouw werk. De Leiderschapstest en haar boek Succesvol Coachend Leidinggeven kwamen hieruit voort. Daarnaast is Truus Dekkers van mening:

“Ik kan niet anders dan mijn eigen pad ontwikkelen, waarbij het persoonlijke en het werk voor mij vaak samenvallen. Mijn visie over groeien en ontwikkelen draag ik heel graag over.”

Coaching managementVisie op jouw succes

De ontwikkeling van leiderschap van managers en professionals en hun teams staat voorop. Mensen ontwikkelen verschillende kwaliteiten en laten anderen onbenut of hebben die minder ontwikkeld. Effectiever en succesvoller is óók deze nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen en meer balans tussen harde en zachte kwaliteiten te krijgen. Hierbij is het einddoel dat een manager in iedere situatie beide kwaliteiten kan aanspreken om succesvol te zijn. Gemakkelijk kan schakelen tussen hard en zacht. Daar waar iemand rationele beslissingen weet te nemen, kan een meer gevoelsmatige aanpak in andere situaties meer succesvol zijn. Dit is dan ook hetgeen waar het bij mijn coaching management om draait. Welke nieuwe kwaliteiten wil jij in de vingers krijgen?

Workshops

Daarnaast kunnen zowel managers, projectleiders als professionals workshops bij mij volgen. Meer informatie hierover is te vinden op mijn website. Zoals wanneer deze plaatsvinden en wat de inhoud van deze workshops is.

Wil jij meer informatie over de workshops, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan zowel telefonisch, 06-51618651 als via het contactformulier. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat zal er dezelfde dag contact met je opgenomen worden.

Contact